Paste your Google Webmaster Tools verification code here

We Zijn Erg Blij Met Jouw Hulp


 POP’s werk wordt ondersteund door toegewijde vrijwilligers. Als jij interesse hebt om je tijd, energie en vaardigheden in te zetten om waardevolle ervaringen op te doen en ons te helpen met het opbouwen van een betere toekomst voor gevangenen in Oeganda, neem dan contact met ons op via info@productofprison.org met jouw ideeën.

Hier zijn enkele ideeën hoe je ons kan helpen:


Help ons met geld inzamelen

Help ons met het inzamelen van geld door het plannen van een fondsenwervings actie of evenement.


Verkoop gevangenisproducten 

Organiseer of host een ‘prison products party’ om handgemaakte producten en sieraden te verkopen aan je vrienden, familie en/of collega’s. Het is makkelijk en bovendien heel gezellig. Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je moet weten.

Als je winkels kent of winkels zou kunnen vinden die mogelijk geïnteresseerd zijn in het verkopen van gevangenisproducten, laat het ons weten!


Doneer speciale vaardigheden

Ben je goed met nummers en spreadsheets? Een ontwerper van mode, sieraden of accessoires? Heb je innovatieve ideeën voor projecten of fondsenwerven? Ben je een expert in verkoop of marketing? Een social media guru? Of heb je andere vaardigheden die ons kunnen helpen om gevangenen vooruit te helpen?  We horen graag van je!