Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Veel Dank Aan Al Onze Vrijwilligers & Bestuursleden!


POP  is haar huidige en vroegere vrijwilligers erg dankbaar voor hun waardevolle bijdrage  aan onze stichting. Het werk van POP zou niet mogelijk zijn zonder hun tijd en inspanning.


Raül Umuhire Glotzbach

Raül heeft voor zijn studie onderzoek en stage gedaan in Oeganda in 2011 en vond daarnaast tijd om POP te helpen met het ontwerpen van de Gevangenis Muurkrant. Raül werkt nu als Programme Officer bij de International Water Association in Den Haag, maar is nog steeds betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe uitgaves van onze muurkrant.


Ankie Ulrich

Sinds het begin van de organisatie helpt Ankie POP in Nederland met het werven van fondsen en het promoten van producten gemaakt in de gevangenis. In 2012 bezocht zij Oeganda en hielp met het kleermakersproject in Gulu.


Anke Rijntjes

Anke Rijntjes heeft een maand vrijwilligerswerk gedaan voor POP in januari 2013. Ze heeft onder andere geholpen met de bouw van onze kaarsenmakerij in het huis van bewaring in Kampala en met de ontwikkeling van de eerste kaarsen. Anke werkt als Manager Revenue & Channels bij Stayokay in Amsterdam, maar helpt ons in haar vrije tijd nog met de verkoop van gevangenis producten.


Maartje Elderenbosch

Maartje heeft een maand als vrijwilliger in de Oegandese gevangenissen gewerkt in mei 2011. Tijdens haar verblijf in Oeganda heeft ze foto’s gemaakt van alle POP projecten om onze projecten en producten te promoten. Ze is nu een promotor voor POP in Nederland en helpt ons met fondsenwerving en bewustwordingsactviteiten.


Martin Kruizenga

Martin heeft POP van 2011 tot 2014 geholpen met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de website van POP. In 2012 bezocht hij Oeganda met Loes van Schaijik en hebben ze geholpen met het opzetten van een Computer Vaardigheden Project in twee gevangenissen in Jinja door nieuw trainers onder de gevangenen te trainen.


Wouter Klene

Wouter helpt POP vanaf 2014 met het opzetten van de nieuwe website en de webshop. Hij werkt voor Enx Technology dat onder meer software levert aan KLM.


POP wil ook graag haar vroegere werknemers en vrijwilligers bedanken:

Thijs van den Heuvel (2014 – 2016) – Business Development Manager

Katie Jenkins (2016) – Monitoring and Evaluation Volunteer

Sally Hunt (2014)  – Re-integratie Vaardigheden Project

Rachel Landman (2012-2013)– Carrière Vaardigheden Project

Anke Rijntjes (2013)– Kaarsen Vaardigheden Project

Loes van Schaijik (2012) – Computer Vaardigheden Project

Conor O’Rourke (2011-2012) – Schrijf Vaardigheden Project

Gerry van Ravenzwaay (2012) – Benefiet Concerten

Lawrence Musoke (2011) – Ontwerp Logo


And last, but not least, heel veel dank aan onze bestuursleden:

Clemens Duivenvoorde
Marja Schinkel
Gertjan Becx